سال تولید،دانش بنیان و اشتغال آفرین

• تاریخ انتشار : 1402/10/04 - 13:18
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 95
بازدید مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه از بیمارستان آیت اله بهاری

دکترعبدی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه در روز دوشنبه 4 دی ماه ۱۴۰۲ با همراهی کارشناسان واحدهای پشتیبانی و رفاهی از بیمارستان آیت اله بهاری بازدید کردند.

دکترعبدی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه در روز دوشنبه 4 دی ماه ۱۴۰۲ با همراهی کارشناسان واحدهای  پشتیبانی و رفاهی از بیمارستان آیت اله بهاری بازدید کردند.

طی این بازدید فرایندهای جاری در حوزه های تدارکات ، انبارداری، آشپزخانه ، امور قراردادها، خدمات عمومی، تاسیسات ،امور اداری ،اورژانس،امور مالی،طرح جوانی جمعیت،طرح غربالگری سلامت،بحران و .... مورد پایش و ارزیابی قرار گرفت.در ادامه دکتر عبدی ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته ،نقطه نظراتی در خصوص بهتر شدن فرآیندها و عملکرد بخش ها و واحدها مطرح نمودند و در پایان خانم آرزو یونسی سیاح از انباردارو و خانم فاطمه جهان شاه از واحد امور قراردادها مورد تشویق قرار گرفتند.
  • گروه خبری :
ادمین بیمارستان آیت اله بهاری